سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
میزان
به منظور آشنایی عزیزان با مفاهیم حقوقی و چنانچه نظر و پیشنهادی دارند ارسال فرمایند
 
 

320-         شرایط بازنشستگی برای کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری با داشتن تحصیلات دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی چیست؟ 

ج‌)    ‌ با عنایت به مفاد بند «الف» ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری، شرایط بازنشستگی برای مشاغل تخصصی با داشتن تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و بالاتر، سی و پنج (35) سال می‌باشد، بنابراین دستگاه می‌تواند کارمندان دارای مدرک تحصیلی لیسانس خود را در تمام مشاغل اعم از غیرتخصصی و تخصصی، با دارا بودن سی (30) سال خدمت بازنشسته نماید.

321-         کارمندانی که در اجرای تبصره یک ماده 21 قانون مدیریت خدمات کشوری، با تمایل خود تابع صندوق بازنشستگی قبلی خود مانده‌اند، از لحاظ شرایط سن و سابقه تابع چه مقرراتی خواهند بود؟

ج‌)    کارمندان مشمول مقررات استخدامی که در اجرای تبصره یک ماده 21 قانون مدیریت خدمات کشوری، با تمایل خود کماکان تابع صندوق بازنشستگی قبلی باقی می‌مانند، از لحاظ شرایط سن و سابقه برای بازنشستگی، تابع مقررات استخدامی موردعمل دستگاه متبوع خود خواهند بود.

322-         آیا با تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری، معافیت از پرداخت کسور بازنشستگی بابت سنوات خدمت مازاد بر سی (30) سال به قوت خود باقی است؟

ج‌)    در ارتباط با معافیت مستخدمین از پرداخت کسوربازنشستگی مازاد بر سی (30) سال، سازمان بازنشستگی کشوری خطاب به واحد های تابعه خود در استانها بخشنامه‌ای صادر نموده که می‌بایست مطابق بخشنامه مذکور رفتار شود.

323-         آیا از تاریخ لازم الاجرا شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، در خصوص نحوه پرداخت پاداش پایان خدمت تغییری حاصل شده‌است یا خیر؟

ج‌)       به نظر این دفتر، ماده 107 قانون مدیریت خدمات کشوری، صرفاً مبنای محاسبه وجوهی که تحت عنوان پاداش پایان خدمت به مستخدمین بازنشسته پرداخت می‌شود، را تغییر داده و در نتیجه سایر مقررات قبلی در خصوص پرداخت پاداش مزبور به هنگام بازنشستگی که در قانون مدیریت خدمات کشوری در باره آنها حکم مغایری پیش‌بینی نشده، من‌جمله قانون اصلاح ماده 2 قانون پرداخت پاداش پایان خدمت و بخشی از هزینه‌های ضروری به کارکنان دولت مصوب 21/1/1381 مجلس شورای اسلامی، کماکان به قوت خود باقی است.

324-                  منظور از مفاد تبصره 2 ماده 54 قانون مدیریت خدمات کشوری چیست؟

ج‌)       به نظر این دفتر، منظور از مفاد تبصره 2 ماده 54 قانون مدیریت خدمات کشوری این است که پست یکی از معاونین هر یک از استانداران و وزراء، ثابت تلقی می‌شود و عزل و نصب آن معاون به موجب آئین‌نامه موضوع تبصره یادشده صورت خواهد پذیرفت.

325-         در مواردی که انتصاب کارمند به سرپرستی پست مدیریتی بدون حکم کارگزینی و صرفاً با ابلاغ انشایی صورت می‌گیرد، آیا مشمول ممنوعیت موضوع ماده 94 قانون مدیریت خدمات کشوری خواهد بود؟

ج‌)    ‌ به نظر این دفتر، تصدی بیش از یک پست سازمانی، اعم از اینکه تصدی موقت پست دوم با ابلاغ انشایی یا حکم کارگزینی صورت گرفته باشد، در هر حال مشمول محدودیت مقرر در ماده 94 قانون مدیرت خدمات کشوری می‌باشد.

326-         آیا با اجرای فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، آئین‌نامه جذب و نگهداری نیروی انسانی نخبه موضوع تصویبنامه شماره 17814/ت30987هـ مورخ 12/7/1383 هیأت وزیران قابلیت اجرایی دارد یا خیر؟

ج‌)    با اجرای فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، از تاریخ 1/1/1388، آئین‌نامه جذب و نگهداری نیروی انسانی نخبه، ملغی‌الاثر می‌باشد و قابلیت اجرایی ندارد.

327-         آیا از تاریخ لازم‌الاجرا شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، حالت استخدامی غیبت موجه موضوع بند «ژ» ماده 124 قانون استخدام کشوری کماکان به قوت خود باقی است و در صورت مثبت بودن پاسخ، آیا در دوران غیبت موجه وجهی به کارمندان ذی‌نفع قابل پرداخت است یا خیر؟

ج‌)    هر چند در ماده 120 قانون مدیرت خدمات کشوری، حالت «غیبت موجه» جزو حالات استخدامی مستخدمین احصاء نگردیده، مع‌هذا به استناد بند «ز» ماده مذکور که مقرر می‌دارد: سایر حالات که در قانون رسیدگی به تخلفات اداری و سایر قوانین پیش‌بینی شده‌است، حالت استخدامی غیبت موجه موضوع بند «ژ» ماده 124 قانون استخدام کشوری کماکان به قوت خود باقی است. هم‌چنین، با عنایت به مشابهت حالت استخدامی «آماده به خدمت» با حالت استخدامی «غیبت موجه» (از این لحاظ که در هر دو حالت، رابطه استخدامی محفوظ است ولی کارمند خدمتی انجام نمی‌دهد)، به نظر این دفتر، به مستخدمی که در حالت استخدامی «غیبت موجه» بسر می‌برد، «حقوق ثابت» قابل پرداخت است.

328-                  آیا قانون مدیریت خدمات کشوری، شامل شهرداری‌ها می‌شود یا خیر؟

ج‌)    ‌ به موجب بند یک ماده واحده قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی مصوب سال 1373، شهرداری‌ها و شرکت‌های تابعه، مادام که بیش از پنجاه درصد (50%) سهام و سرمایه آنها متعلق به شهرداری‌ها باشد، در عداد مؤسسات یا نهادهای عمومی غیردولتی محسوب می‌شوند. بنا به مراتب فوق و با توجه به انطباق وضعیت شهرداری‌ها با تعریف مؤسسه یا نهاد عمومی غیردولتی مندرج در ماده 3 قانون مدیریت خدمات کشوری، شهرداری‌ها به حکم ماده 117 این قانون از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی می‌باشند.

329-         آیا دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری می‌توانند مقررات استخدامی خاص قبلی خود را براساس قانون مذکور اصلاح و پس از تصویب مرجع ذی‌صلاح مذکور در اساسنامه بمورد اجرا گذارند؟

ج) مقررات قانون مدیریت خدمات کشوری، می‌باید عیناً در دستگاه‌های اجرایی مشمول این قانون اجرا شود و دستگاه‌های یادشده نمی‌توانند مقررات استخدامی خاص خود را بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری اصلاح و پس از تصویب مرجع ذی‌صلاح مذکور در اساسنامه بمورد اجرا گذارند.

330 -  آیا اصلاحیه ماده 113 قانون مدیریت خدمات کشوری، در ماهیت سازمان تأمین اجتماعی تأثیری دارد یا خیر؟

   ج)  به نظر این دفتر، اصلاحیه ماده 113 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 5/12/1388 مجلس شورای اسلامی، در ماهیت حقوقی سازمان تأمین اجتماعی تأثیری ندارد و با توجه به بند (10) ماده واحده قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی مصوب 19/4/1373، سازمان مذکور کماکان در عداد موسسات عمومی غیردولتی قرار دارد.

331-  با عنایت به ماده 127 قانون مدیریت خدمات کشوری، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در مورد تعیین تکلیف و وضعیت اداری و استخدامی کادر اداری خود تابع چه مقرراتی هستند؟

ج) با توجه به اطلاق و عموم ماده 127 قانون مدیریت خدمات کشوری، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در مورد تعیین‌تکلیف و وضعیت اداری و استخدامی کادر اداری خود، تابع مقررات مندرج در ماده 49 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب سال 1383، نخواهند بود و مفاد ماده اخیرالذکر در مورد امور اداری و استخدامی کادر اداری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، ملغی‌الاثر می‌باشد.

332 - آیا تشکیلات کادر اداری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌باید براساس قانون مدیریت خدمات کشوری طراحی شود یا خیر؟

ج) با توجه به اینکه به استناد ماده 117 قانون مدیریت خدمات کشوری اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از شمول مقررات این قانون مستثنی شده‌اند و این بدان معنی است که کادر اداری دانشگاه‌ها و مؤسسات فوق، در شمول احکام قانون مزبور قرار دارند، هم‌چنین چون طبق ماده 127 قانون مذکور، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن آن، قوانین عام و خاص مغایر با قانون موردبحث ملغی‌الاثر شده، لذا مفاد بند «الف» ماده 49 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب سال 1383، در آن قسمت که مربوط به کادر اداری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌باشد، با لازم‌الاجرا شدن قانون مدیریت خدمات کشور لغو گردیده است و نتیجه اینکه از تاریخ لازم‌الاجرا شدن قانون موصوف، تشکیلات کادر اداری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌باید براساس مقررات مندرج در این قانون طراحی و تنظیم شود.

333-  آیا قانون مدیریت خدمات کشوری در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قابلیت اجرایی دارد یا خیر؟

ج)  1 ـ از آنجا که اعلام نموده‌اند، طبق موافقت مقام معظم رهبری، کارکنان نیروهای مسلح مجاز به برخورداری از فصول دهم و سیزدهم قانون مدیریت خدمات کشوری گردیده‌اند، لذا چنانچه در سایر فصول قانون مذکور احکامی وجود داشته باشد که در ارتباط مستقیم با احکام مقرر در فصول دهم و سیزدهم باشد، در اینصورت اجرای آن مواد هم در آن دستگاه الزامی و اجتناب‌نا‌پذیر خواهد بود.

   2 ـ چون در ماده 127 قانون صدرالاشاره، کلیه قوانین عام و خاص مغایر لغو و بلااثر اعلام گردیده، بنابراین چنانچه فصل دهم در باره نیروهای مسلح به مورد اجرا گذاشته شود، در اینصورت ادامه پرداخت‌هایی که در حال حاضر به موجب مقررات جاری در نیروهای مسلح صورت می‌گیرد، مغایر قانون خواهد بود.

334- آیا جمعیت هلال احمر مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری می‌باشد یا خیر؟

ج) به تصریح ماده 117 قانون مدیریت خدمات کشوری، آندسته از نهادهای عمومی غیردولتی که وضعیت آنها با تعریف مذکور در ماده 3 این قانون انطباق دارد، از شمول مقررات قانون مزبور مستثنی شده‌اند.

همچنین تا اآنجا که این دفتر اطلاع دارد، بیش از پنجاه درصد (50%) بودجه سالانه جمعیت هلال احمر از محل منابع دولتی تأمین می‌گردد، لذا جمعیت مزبور از مصادیق مؤسسه یا نهاد عمومی غیردولتی موضوع ماده 3 یادشده به شمار نمی‌آید.

 نتیجه: با فرض درستی مطلب اخیر، به نظر این دفتر، آن جمعیت در شمول مقررات قانون مدیریت خدمات کشوری قرار دارد و از لحاظ بیمه و بازنشستگی نیز مشمول احکام همان قانون می‌باشد.

335- آیا سازمان تبلیغات اسلامی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری است یا خیر؟

ج) از آنجا که وضعیت حقوقی سازمان تبلیغات اسلامی منطبق با تعریف مؤسسه یا نهاد عمومی غیردولتی موضوع ماده 3 قانون مدیریت خدمات کشوری نمی‌باشد، لذا سازمان مذکور در شمول مقررات قانون پیش‌گفته قرار می‌گیرد و ساختار تشکیلاتی سازمان موردبحث باید بر مبنای قانون یادشده صورت پذیرد.

336- آیا دادستانی ویژه روحانیت جزو تشکیلات دولت است؟ و آیا در شمول مقررات قانون مدیریت خدمات کشوری قرار دارد و تشکیلات آن باید به تأیید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور برسد؟

ج) 1 ـ به استناد ماده یک آئین‌نامه دادسراها و دادگاه‌های ویژه روحانیت مصوب سال 1369، و اصلاحیه آن مصوب 1384، دادسراها و دادگاه‌های ویژه روحانیت تحت نظارت عالیه مقام معظم رهبری اداره می‌شوند و در نتیجه جزو تشکیلات دولت به شمار نمی‌آیند.

2 ـ با توجه به مفاد ماده 117 قانون مدیریت خدمات کشوری که به موجب ان نهادها، مؤسسات و تشکیلات و سازمان‌هایی که زیرنظر مستقیم مقام معظم رهبری اداره می‌شوند، از شمول آن قانون مستثنی شده‌اند، بنابراین دادستانی ویژه روحانیت در شمول مقررات قانون مدیریت خدمات کشوری قرار ندارد.

3 ـ با عنایت به مفاد بندهای ا و 2، به نظر این دفتر تصویب تشکیلات دادستانی ویژه روحانیت و تغییرات آن، نیاز به تأیید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور ندارد.

337- آیا بانک‌ها مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری هستند یا خیر؟

ج) از آنجا که به صراحت ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری، بانک‌ها از مصادیق دستگاه‌های اجرایی محسوب می‌شوند و از مستثنیات مذکور در ماده 117 این قانون نیز نمی‌باشند، بنابراین بانک‌ها مشمول مقررات قانون مدیریت خدمات کشوری هستند و خروج آنها از شمول مقررات قانون مزبور، مستلزم کسب مجوز قانونی از مجلس شورای اسلامی است.

338- در مورد احتساب دوره‌های آموزشی که قبل از تاریخ لازم الاجرا شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، طی شده، آیا حکم تبصره ماده 105 قانون مدیرت خدمات کشوری قابل استناد می‌باشد یا خیر؟

ج) حکم تبصره ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری ناظر به آینده است و در مورد دوره‌های آموزشی که قبل از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون طی شده، این تبصره قابل استناد نیست و چگونگی رفتار استخدامی با این قبیل دوره‌های طی شده، تابع مقررات قبلی مربوط به خود خواهند بود.

339- آیا کارمندان پیمانی می‌توانند در دوره‌های آموزشی موضوع قانون مدیریت خدمات کشوری شرکت نمایند؟

ج) گرچه ماده 21 آئین نامه استخدام پیمانی به موجب دادنامه شماره 203 مورخ 2/4/1387 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ابطال شده است لیکن هیأت مورداشاره، ماده مزبور را به علت مغایرت با قانون استخدام کشوری ابطال نموده و این در حالی است که در فصل نهم قانون مدیریت خدمات کشوری، به منظور توانمند‌سازی کارمندان، احکامی پیش‌بینی شده که مطلق و کلی است و به نظر این دفتر شامل مستخدمین پیمانی دستگاه های اجرایی نیز می‌شود. مضافاً اینکه در ماده 49 قانون مذکور نیز یکی از شرایط تمدید قرارداد کارکنان پیمانی، ارتقاء سطح علمی و تخصصی در مورد شغل موردتصدی ذکر شده که مصداق بارز آن شرکت در دوره‌های آموزشی است، بنابراین کارکنان پیمانی نیز می‌توانند در چارچوب آئین نامه اجرایی موضوع ماده 63 قانون مدیریت خدمات کشوری در دوره‌های آموزشی ضمن خدمت شرکت نمایند.

340- آیا با لازم‌الاجرا شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، قوانین و مقررات قبلی در خصوص احتساب سوابق خدمت دولتی کارمندان مشمول این قانون، کماکان اعتبار دارد یا خیر؟

ج) در ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری، نحوه احتساب سوابق خدمت از لحاظ بازنشستگی مورد حکم قرار گرفته و برای احتساب سوابق خدمت از سایر جهات، در قانون مزبور حکمی پیش‌بینی نگردیده و لذا قوانین و مقررات قبلی در خصوص احتساب سوابق خدمت دولتی کارکنان، تا آنجا که با قانون مدیریت خدمات کشوری مغایر نباشد، کماکان به قوت خود باقی است.

341 - ستاد مرکزی دستگاه‌های اجرایی واقع در استانها باید واجد چه شرایطی باشند تا مشمول استثنای مذکور در عبارت بین‌الهلالین تبصره 3 ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری قرار گیرند؟

ج) به نظر این دفتر، ستاد مرکزی دستگاه‌های اجرایی واقع در استانها، در صورتیکه واجد شرایط ذیل باشند، مشمول استثنای مذکور در عبارت بین‌الهلالین تبصره 3 ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری هستند:

1 ـ دارای شخصیت حقوقی مستقل باشند.

2 ـ طبق اساسنامه یا قانون تشکیل، ستاد مرکزی آنها در استان مربوطه واقع شده باشد.

3 ـ قانون مدیریت خدمات کشوری در آنها بمورد اجرا گذاشته شده باشد.

342- آیا تبصره یک ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری، به اختیار هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری، در رسیدگی به تخلف ارتشاء، در نخستین بار ارتکاب، تخصیص زده است؟

ج) نظر به اینکه قانونگذار با بکاربردن لفظ «می‌توانند» در متن تبصره یک ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری، اجازه استفاده از اختیار مربوط به اعمال مجازات‌ها را به بالاترین مقام دستگاه اجرایی و مدیران مجاز، اعطاء نموده است، لذا مقامات اخیرالذکر اجازه دارند از این اختیار استفاده نموده یا استفاده ننمایند. نتیجه اینکه به نظر این دفتر، صرفاً در مواردی که مقامات فوق از اختیار مقرر در تبصره یک ماده 91 قانون صدرالاشاره استفاده نموده‌ و دستور اعمال مجازات‌های موضوع تبصره را صادر نمایند، هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری مجاز به رسیدگی نخواهند بود، ولی چنانچه مقامات موردبحث از اختیارات مزبور استفاده ننمایند، در اینصورت هیأت های موصوف می توانند به موضوع ورود داشته و به تخلفات موردنظر (حتی اگر برای بار اول باشد) رسیدگی نمایند.

343- از تاریخ لازم‌الاجرا شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، نحوه محاسبه و پرداخت فوق‌العاده روزانه و مأموریت قضات چگونه است؟

ج) به نظر این دفتر، چون به تصریح ماده 117 قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره یک آن، حقوق و مزایای قضات تابع احکام مقرر در این قانون نمی‌باشد، لذا فوق‌العاده روزانه و مأموریت قضات می‌بایست مطابق مقررات قبلی محاسبه و پرداخت گردد.

344-  آیا از تاریخ لازم‌الاجرا شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، فوق‌العاده جذب اضافی موضوع ماده 44 اصلاحی آئین‌نامه اجرایی قانون رسیدگی به تخلفات اداری کماکان قابل پرداخت است یا خیر؟

ج) با عنایت به مفاد ماده 78 قانون مدیریت خدمات کشوری، در شرایط حاضر فوق العاده جذب اضافی موضوع ماده 44 اصلاحی آئین‌نامه اجرایی قانون رسیدگی به تخلفات اداری موضوع تصویبنامه شماره 34535/ت25160هـ مورخ 20/7/1381 قابل پرداخت نیست.

345- آیا فوق‌العاده جذب موضوع ماده 13 آئین‌نامه اجرایی قانون حمایت قضایی از کارکنان دولت و پرسنل نیروهای مسلح مصوب سال 1379، از ابتدای سال 1388 قابل پرداخت است یا خیر؟

ج) فوق العاده جذبی که در اجرای ماده 13 آئین‌نامه اجرایی قانون حمایت قضایی... به کارشناسان حقوقی پرداخت می‌شده، و در حال حاضر در قالب تفاوت تطبیق، در احکام تطبیق با قانون مدیریت خدمات کشوری درج شده‌است، نیازی به حذف از احکام کارگزینی ندارد لیکن این فوق العاده تحت این عنوان، از ابتدای سال 1388 قابل برقراری و پرداخت نیست.

346- آیا به کارمندان زن که به تنهایی متکفل مخارج فرزندان خود هستند، کمک‌هزینه‌های عائله‌مندی و اولاد قابل پرداخت است یا خیر؟

ج) به موجب قسمت اخیر بند 4 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری، به کارمندان زن که به تنهایی متکفل مخارج فرزندان خود هستند، کمک‌هزینه عائله‌مندی قابل پرداخت است لیکن پرداخت کمک‌هزینه اولاد به این قبیل کارکنان مجوزی ندارد.

347- آیا با تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری، شرایط استفاده فرزندان از کمک‌هزینه اولاد تغییر نموده است؟

ج) به تصریح بند 4 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری، استفاده فرزندان ذکور مشمولین این قانون، از کمک‌هزینه اولاد تا سن بیست و پنج (25) سالگی مشروط به ادامه تحصیل و نداشتن شغل است.

348- کمک‌هزینه‌های عائله‌مندی و اولاد بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، که قبلاً بالای شصت (60) سال سن داشته و کمک‌هزینه بیشتری دریافت می‌نموده‌اند، به چه نحوی می‌بایست محاسبه و پرداخت گردد؟

ج) کمک‌هزینه‌های عائله‌مندی و اولاد بازنشستگان دستگاه‌های مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، بدون توجه به سن آنان، از تاریخ 1/1/1388 در اجرای قانون مزبور، به میزان مقرر در تبصره 4 ماده 109 قانون مذکور قابل پرداخت است.

349- آیا عبارت «ارقام فوق‌الذکر» مندرج در تبصره 5 ماده 109 قانون مدیریت خدمات کشوری، شامل کمک‌هزینه‌های عائله‌مندی و اولاد که قبل از قانون مزبور به بازنشستگان بالای شصت (60) سال پرداخت می‌شده است، نیز می‌شود و می‌توان کماکان افزایشات مذکور را پرداخت نمود؟

 

ج) به نظر این دفتر، منظور از عبارت «ارقام فوق‌الذکر» مندرج در تبصره 5 ماده 109 قانون مدیریت خدمات کشوری، ارقام مربوط به کمک‌هزینه‌های عائله‌مندی و اولاد بازنشستگان و وظیفه‌بگیران، موضوع تبصره 4 ماده مذکور نمی‌باشد.




موضوع مطلب :

ارسال شده در تاریخ : چهارشنبه 93 دی 10 :: 7:35 عصر :: توسط : ایرج بهشتی نژاد

درباره وبلاگ
من وکیل کانون وکلای فارس هستم و در زمینه دعاوی حقوقی و کیفری واداری بخصوص دعاویی مطرح شده درهیات های حل اختلاف ادارات دولتی ، شکایت های مربوط به امور درمانی و تعزیرات ؛دیوان عدالت اداری و تنظیم انواع قراردادها و همچنین پرونده های مطرح شده در شوراهای حل اختلاف تجربه مفیدی دارم که می توانم کمک خوبی به هم وطن های خودم بنمایم مدت 12 سال رئیس یکی از شعب شورای حل اختلاف و کارشناس حقوقی دانشگاه علوم پزشکی بودم
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
بازدید امروز: 15
بازدید دیروز: 138
کل بازدیدها: 188390